Direct naar Ticketshop

Games-N-Stuff Zomerkamp 2017 - inschrijving open
Thursday, 22 December 2016 11:35

zomerkamp banner

Het zomerkamp zal in 2017 gehouden worden van 11 t/m 18 augustus! Je kunt je vanaf vandaag inschijven. De eerste 20 vroegboekers ontvangen een korting van €100,- op de prijs. Meer informatie over het zomerkamp, waar we alle spelletjes spelen die we ook in de winkel doen, kan je hier vinden. Of vraag Emiel of Pepijn in de winkel!


Inschrijven voor zomerkamp 10+ kan hier
Inschrijven voor zomerkamp XL (17+) kan hier


 
Zomerkamp 2017 - 11 t/m 18 augustus

Direct zeker zijn van een plek, tickets kopen kan in onze ticketshop!

 

logo facebookHet Games-N-Stuff zomerkamp wordt in 2017 van 11 t/m 18 augustus gehouden! Wil je al het nieuws over het kamp als eerst ontvangen? Wordt dan lid van onze Facebook zomerkamp groep: zomerkamp@games-N-Stuff of houdt onze website in de gaten.
 

zomerkamp groepjeHet Games-N-Stuff zomerkamp is een week vol wargames, cardgames en LARP. Alle aspecten van deze hobby's komen aanbod en daarnaast wordt er veel buiten gespeeld in de natuur. De week wordt met zorg voorbereid en er gaan veel ervaren begeleiders mee. Elke dag staan 2 tot 3 activiteiten gepland en daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd om lekker met vrienden en vriendinnen te hobby'en. Het kamp vind plaats in de bosrijke omgeving van Ommen in de nette en ruim opgezette accomodaties van de Wolfskuil. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar.

Zomerkamp XL
We willen de wat oudere deelnemers de kans geven nog steeds een week zomerkamp te beleven. De oudere groep krijgt de keus om mee te doen aan activteiten of niet en sommige activiteiten zijn speciaal op deze groep toegespitst. Ze hebben ook hun eigen accomodatie om te kunnen chillen en hobby'en. Er zijn 20 zomerkampplekken voor 17+. Minimumleeftijd voor het zomerkamp XL is 17 (als je 16 bent en je hebt veel vrienden in deze groep kunnen we een uitzondering maken, mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ).
 

De kosten voor deelname aan het Games-N-Stuff Zomerkamp zijn NU €299,-. Hoe eerder je je inschrijft, hoe meer korting! 
 

De eerste 20 inschrijvers krijgen een korting van €100,- en betalen €299,-
De volgende 20 inschrijvers krijgen een korting van €50,- betalen €349,-
De laatste inschrijvers betalen €399,-
Tickets kopen kan in onze ticketshop!
 

Bij deze prijs zit verder alles inbegrepen; maaltijden met biologisch vlees, tussendoortjes, activiteiten etc.


 
Maak kennis met de begeleiders 2014!
Zomerkamp


Het thema van het GNS zomerkamp 2014 is Horrorsprookjes! De begeleiders zijn op onverklaarbare wijze allemaal veranderd in een sprookjesfiguur... Dit thema zal tijdens het zomerkamp bij verschillende activiteiten terugkomen.

Maikel2

Maikel – Gepetto
Maikel is de naam, maar mijn vrienden noemen me Gepetto. Ik hou van een goede pot Magic maar de meeste tijd spendeer ik toch aan het schilderen van poppetjes en daarnaast natuurlijk aan het maken van poppetjes. Hebben jullie al kennis gemaakt met mijn nieuwste creatie Pinocchio? Hij is erg goed gelukt al zeg ik het zelf, krijg soms haast het gevoel dat hij terugkijkt als ik in bed lig. Ik verbeeld me weer dingen, tijd om te slapen en ik zie jullie op kamp!

 

MariekeMarieke – Goudlokje
Er was eens een vrouw, Marieke is haar naam. Van Magic, LARP en wargames weet zij niet zoveel, maar in de keuken is zij zeer bekwaam. Wees tegen haar dus aardig, lief en fijn. Want voor het eten en drinken moet je bij haar zijn. Deze week is zij Goudlokje, je weet wel......die van die drie beren. En na wat zij hen heeft aangedaan, kun je haar beter de rug niet toe keren......

 

emielEmiel – Rattenvanger van Hamelen
Al jaar en dag verzamel ik ratten voor mij Warhammer leger, zo erg, dat ik al bekend sta als de Rattenvanger van Hamelen. Maar tegenwoordig ligt mijn voorkeur steeds meer bij het verzamelen van kinderen die op kamp zijn. Deze verzamel ik dan om samen met mij, mijn rattenleger te schilderen en uit te breiden MUHAHAHA. En hierdoor word ik onverslaanbaar! Durf jij mij uit te dagen op kamp?

 

lynnLynn – Repelsteeltje
Hallo! Hier LARPer (LARPster?) Lynn! Ik LARP dus, al een paar jaar, en verder speel ik Magic The Gathering, en schilder ik af en toe eens een Wargames poppetje. Verder schmink ik voor LARP evementen, dus drie maal raden van wie je de schminkcursus zult krijgen. Dit jaar ben ik de angstaanjagende Repelsteeltje, met mij kun je deals sluiten voor extra toetjes, langer opblijven en wat al niet meer. Maar pas op, want alles heeft een prijs. Misschien wel meer dan je lief is.

 

satyaSatya – Hoofd loze ruiter (headless horseman)
Hallo allemaal, ik ben Satya en woon op een eiland. Ik ben eigenlijk al met ridders, zwaarden en harnassen bezig sinds ik me kan herinneren, zo ben ik bij het zomerkamp gekomen. Eerst 3 jaar mee geweest als deelnemer en sinds vorig jaar mocht ik door als begeleiding. Naast larpen speel ik ook wat Magic en schilder ik wat space marines. Ik doe een opleiding  leerbewerking dus daar mag je me ook vragen over stellen. Voor dit zomerkamp ben ik de ruiter zonder hoofd, IK WIL JULLIE HOOFD!

 

SjorsSjors – Klaas Vaak
Hallo, Ik ben Sjors en na 4 jaar mee geweest te zijn op kamp mag ik nu mee als begeleiding! Na de vakantie hoop ik te beginnen met de opleiding Logistiek en Economie. Ik ben altijd in voor een leuk spel en vind het vooral leuk om Warhammer te schilderen, een potje Magic te spelen en om een Dungeons and Dragons avontuur uit te werken en te beleven. Tijdens het zomerkamp ben ik Klaas Vaak.

 

loekLoek – Robin Hood
Ik ben Loek Breteler en 19 jaar oud. Ik woon in Zwolle. Dit is het eerste jaar dat ik een hele week mee ga als begeleider. Voorgaande jaren was ik ook van de partij, maar dan als deelnemer. Zelf speel ik veel Warhammer 40k en Flames of War. Andere miniatuur spellen heb ik ook gespeeld dus daar kun je alles over vragen. In het verleden heb ik ook nog LARP en Magic gespeeld, maar miniatuur spellen vond ik leuker. Voor de rest basketbal ik graag en speel ik gitaar in mij vrije tijd. Verder moet je weten, ik steel van de rijken en neem hun goud. Ik geef niks aan de armen, want het is van mij. Pas maar op je spullen, Koning Richard kan jullie niet beschermen tegen mijn hebzucht!

 

pepijnPepijn – Heen en Weerwolf
Hoi, mijn naam is Pepijn en dit word mijn vierde jaar als zomerkamp begeleider. Ik speel Magic en doe aan larp en kan een beetje schilderen. 'S nachts heb ik een geheel andere invulling, dan ga ik naar mijn bootje om daar mee mensen naar een andere wereld te brengen. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat jullie dat ook hebben!

 

jonathanJonathan - Bloedkapje
Ik kom weer eens wat vaker een kijkje nemen dit jaar om te kijken of jullie wel allemaal netjes op het pad blijven lopen! Bloedkapje waard rond in het bos en hakt alles af wat maar uitsteekt... Naast angstvallig opletten of iedereen wel veilig is, doe ik wat klusjes op de achtergrond en bereid de BBQ voor - niet onbelangrijk lijkt me! Ik vind LARPen cool, al doe ik het niet vaak en ben grote fan van historische wargames.

 

nigelNigel – Mad Ketter
Ik ben Nigel Nieuwenkamp, Ik houd in mijn vrije tijd vooral veel van het aanpassen van modelletjes (converten) en het breien/haken/naaien van larpkostuums. Ook is het spelen van bordspelletjes en ouderwetse roleplay met vrienden tot mijn hobby's te rekenen! Af en toe krijg ik het gevoel dat er een steekje los zit ergens, maar dat geeft helemaal niet! Tot ziens op het zomerkamp!

 

jashaJasha – Meisje met de zwavelstokjes
Dag lieve boefjes, ik zal jullie een verhaaltje vertellen. Over Jasha, het kleine blonde larpertje dat helemaal in haar eentje (echt helemaal zonder hulp) alle grote monsters schminkt. Daar was ze zoooo goed in dat het helemaal niet nodig was om goed te zijn in iets anders. Schrik niet als je haar rond ziet lopen met vlammenwerper. Ze heeft ervoor gekozen om wat meer pep in het oude verhaal van "het meisje met de zwavelstokjes" te steken. Einde.

 

bramBram – Blauwbaard
Bram heeft zich gespecialiseerd in Warhammer 40K. Speelt ook graag Warhammer en andere Wargames. Op het Zomerkamp is hij vooral bezig met de Wargames dag en activiteiten in het bos.
 

marco
Marco – Hans van Hans en Grietje
Marco houdt er van om met Warhammer modellen te spelen en deze te schilderen. Hij regelt op het zomerkamp de EHBO en zorgt er voor dat alle deelnemers weer heelhuids thuiskomen. Hij is altijd in voor een lolletje en helpt je graag bij al je vragen en problemen.

 

 

 

 
Zomerkamp 2014: 8 t/m 15 augustus!
Zomerkamp
Monday, 04 November 2013 11:36

Direct inschrijven voor het zomerkamp 2014!


logo facebookHet Games-N-Stuff zomerkamp zal in 2014 worden gehouden van 8 t/m 15 augustus! Wil je al het nieuws over het kamp in 2014 als eerst ontvangen? Wordt dan lid van onze Facebook zomerkamp groep: zomerkamp @ games-N-Stuff of houdt onze website in de gaten.

zomerkamp 2014

Het Games-N-Stuff zomerkamp is een week vol wargames, cardgames en LARP. Alle aspecten van deze hobby's komen aanbod en daarnaast wordt er veel buiten gespeeld in de natuur. De week wordt met zorg voorbereid en er gaan veel ervaren begeleiders mee. Elke dag staan 2 tot 3 activiteiten gepland en daarnaast is er veel ruimte voor vrije tijd om lekker met vriendjes/ vriendinnetje te hobby'en. Het kamp vind plaats in de bosrijke omgeving van Ommen in de nette en ruim opgezette accomodaties van de Wolfskuil. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar, maximum leeftijd 18 jaar. 

De kosten voor deelname aan het Games-N-Stuff Zomerkamp zijn:

De eerste 30 inschrijvers betalen €299,-
De volgende 25 inschrijvers betalen €350,-
De laatste 15 inschrijvers betalen €399,-


Bij deze prijs zit verder alles inbegrepen; maaltijden, tussendoortjes, activiteiten etc.

 

 
Thema GNS zomerkamp: Super helden en schurken!
Zomerkamp
Monday, 08 July 2013 12:31

Het thema van het GNS zomerkamp is Super helden & Super schurken!! De begeleiders zijn op onverklaarbare wijze allemaal veranderd in een super held of schurk... Maak in dit filmpje kennis met de zomerkampbegeleiders en hun super alter ego. Dit thema zal tijdens het zomerkamp bij verschillende activiteiten terugkomen. Je bent vrij om je eigen superhelden of superschurk kostuum mee te nemen naar het kamp! Het GNS zomerkamp vindt plaats van 9 t/m 16 augustus. Het kamp zit al vol, maar we houden een reservelijst bij, mocht er nog een plek vrijkomen (mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ). 

 

Twee plekken vrij!
We hebben momenteel twee plekken vrij voor het games-N-Stuff zomerkam! Het zijn maar 2 plekken, dus wees er dus snel bij. Opgeven kan via de ticketshop.

 

 


Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep