Direct naar Ticketshop

OPRUIMING - Gekleurde lenzen -50% korting
Larp Stuff
Thursday, 17 November 2011 14:51

MW_linsen_daemonDe gekleurde lenzen van Maskworld zijn in de opruiming met 50% korting. Het gaat om lenzen zonder sterkte die 90 dagen te dragen zijn. Aan te raden bij dit product voor een langere levensduur is het verzorgsetje. Voor deze aanbieding geld op=op (soms staat een bepaalde kleur nog op de webshop terwijl die net uitverkocht is).

Ga naar de lenzen aanbieding in de webshop!!

 
Larp events agenda 2012
LARP Event Nieuws
Wednesday, 09 November 2011 10:38

 

Afgelopen zondag was de laatste kidslarp van het jaar! Dit was een mooi afsluiter van het LARP jaar 2011. Al onze vrijwilligers die onze LARP evenementen tot zo'n groot succes hebben gemaakt bedankt!! We zijn echt superblij met jullie inzet en commitment.

 

LARP Events 2012
De data voor 2012 zijn inmiddels bekend! Zet deze snel in je agenda. Je kunt ze hier vinden.

kidsmetschilden

 

 

 
Games Workshop 15% Korting!!
Games Workshop
Written by Administrator   

Korting_15

 

Vanaf 1 november wordt er voor onbepaalde tijd 15% korting in de winkel en webshop gegeven op:

 

het hele Games Workshop assortiment 

(excl. Mail Order, GW verf en novels).

 

Ons hele Games Workshop assortiment vind je in onze winkel en op onze webshop.

 

 
Warhammer Fantasy Toernooi - Zaterdag 12 November
Toernooien
Monday, 31 October 2011 16:05

Toernooi met de Storm of Magic regels

Grote legers marcheren over bloederige slagvelden. Gevaarlijke monsters uit de donkerste hoeken van de wereld komen op de geur van lijken af. En machtige magiërs gooien de meest vreselijke spreuken naar elkaar.

 

Op zaterdag 12 November organiseert Wargames club Bulletproof een Warhammer fantasy toernooi met de Storm of Magic regels. Stel een leger samen van 2400 punten met nog eens 600 punten extra aan Storm of Magic monsters, magic items en magical pacts.
Hier vind je de rulespack.


Kosten: €2,- voor leden en €4,- voor niet-leden. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

BulletproofBanner


 
Fanatic 2011 - Demonstrateurs gezocht
Fanatic 2011
Friday, 28 October 2011 15:54

we-want-youWij zoeken mensen die ons willen helpen op de Fanatic met het demonstreren van diverse wargames, magic en bordspellen. (Je moet minimaal 14 jaar oud zijn)

 

Zo zoeken we voor de volgende spellen nog demonstrateurs:
- Operation Squad (WOII wargame)
- Hail Ceasar! (wargame in de Romeinse tijd)
- Dystopian Wars (steampunk wargame)
- Freebooters Fate (Piraten skirmish wargame)
- Infinity (Scifi skirimish wargame)
- Magic demo's
- D&D bordspellen
- Miniaturen Painting & Converting

Voor iedereen die demonstrateur wil worden van een wargame, willen we graag een keer in de winkel af spreken om te oefenen. Als je een bepaald spel niet kent, is dit geen ramp, al vragen we je wel je hier de komende tijd wat extra in te verdiepen. Hier stellen we regelboeken etc. voor ter beschikking.

 

Vergoeding en contact
Als je op de Fanatic komt helpen, krijg je van ons gedurende de dag eten en drinken en aan het eind van de dag een waardebon voor €20,-! Als je interesse hebt, mail dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of kom langs in de winkel.

 

 
Fanatic 2011 - 2dehands LARP Markt
Fanatic 2011
Friday, 28 October 2011 11:10

 

De ideale plek om je oude LARP items te verkopen!

 

LARP_Markt

Deze markt wordt gehouden volgens het volgende concept: Neem je oude LARP stuff mee wat je graag wilt verkopen, lever het in bij onze 2dehands stand en voorzie het van een verkoopprijs en nummer. Wij houden gaan het voor je proberen te verkopen, zodat je zelf rond kan lopen en meedoen aan alle activiteiten op de Fanatic. Tussendoor mag je de prijs aanpassen, mocht het niet verkocht worden. Mocht je LARP artikel worden verkocht, dan krijg je 90% van de opbrengst. Dit bedrag wordt terplekke aan je uitgekeerd.

 

De markt gaat op 3 december om 10:00 uur open voor het inleveren van je LARP spullen. Gedurende de dag kun je ook spullen inleveren, maar is er minder tijd om ze te verkopen. Locatie: Grote Kerk, Zwolle

 

 
Fanatic 2011 - Activiteiten voor bezoekers
Fanatic 2011
Monday, 24 October 2011 10:08


IMG_1505Naast alle toernooien zijn er héél veel leuke activiteiten gepland op de Fanatic op 3 december voor bezoekers. De entree is helemaal gratis, dus je kunt gewoon binnen lopen en meedoen aan een demonstratie of een workshop van jou keuze. Voor bezoekers is de Fanatic is geopend vanaf 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

 

Locatie: Grote kerk, Grote markt (tegenover Mac)
De toegang is geheel gratis!

 

 

Alle activitieiten op een rijtje
 
Gezocht: Miniatuurgame medewerker (leeftijd 14+)
Vacatures
Thursday, 20 October 2011 12:09

 

schilderen_fanatic10We zijn op zoek naar versterking van ons demo en schilderteam. Als schilder en begeleider van introgames heb je de kans met je hobby bezig te zijn en het helpt ook nog eens je hobby te bekostigen. Werktijden zijn in overleg.

 

Doel van de functie
Het enthousiasmeren van nieuwe hobbyisten en het doen van schilder opdrachten.

 

Taken
* Introgames van de verschillende wargames geven.
* Massaproductie schilderwerk
* Unieke miniaturen schilderen
* Helpen met het schoonhouden van de winkel, werkplek en speelruimte

 

Wat zoeken we in jou?
Werkervaring is niet vereist. De vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten die wij zoeken zijn:

- Goed en prettig in de omgang
- Initiatief tonen
- Net en snel kunnen schilderen
- Met kinderen kunnen omgaan
- Netheid in werk
- Extrovert

 

Als je in interesse hebt mail dan naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

 

 
Fanatic 2011 - Volledige rulespacks wargames toernooien online
Fanatic 2011
Wednesday, 19 October 2011 12:55

2010-11-28_14.18a_Fanatic_2010De volledige rulespacks voor de verschillende wargames toernooien op de Fanatic van 3 december zijn vanaf vandaag te downloaden. Vragen over de regels kan je kwijt op ons forum of mail naar: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Inschrijven
De inschrijving is ook reeds geopend via de winkel en webshop. Let op: Na 19 november zal de prijs voor de team toernooien €10,- verhoogd worden, de prijs voor het Dystopian Wars toernooi wordt dan verhoogd met €5,-. Vanaf 28 november sluit de mogelijkheid om in te schrijven, dus wees op tijd.

 

 

De wargames rulespacks Fanatic
 
Fanatic 2011 op 3 december - Toernooien
Fanatic 2011
Friday, 14 October 2011 15:34

 

IMG_1460Inschrijvingen van start
Op de Fanatic worden verschillende grote toernooien gehouden voor o.a Warhammer 40k en verschillende cardgames. Als je mee wilt doen aan een Fanatic toernooi, moet je je van te voren inschrijven. Dit kan in de winkel of via de webshop.

 

Alle inschrijvingen zullen op ons forum te zien zijn bij inschrijflijsten. Voor een overzicht van de toernooien klik verder!

alle fanatic toernooien
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep