Direct naar Ticketshop

Fotoboek Conquest 2010
Larp Stuff
Thursday, 16 December 2010 10:34

 

Larp_conquest_bildbandNu te koop in onze webshop en in de winkel - Prachtig fotoboek van het grootste LARP evenement ter wereld; Conquest of Mythodea, Editie 2010.

 

Het Duitse plaatsje Brokeloh was voor de zevende keer het toneel van dit spectaculaire Live role play evenement. Ruim 7000 deelnemers uit verschillende werelddelen stapten in de rollen van dappere helden, vaardige magiërs, machtige monsters en andere fantasievolle wezens. Zij ontmoeten elkaar vijf dagen lang en brachten de fictieve wereld van het mysterieze continent Mythodea tot leven.

 

Dit fotoboek bevat portretten en spelsituaties. De fotografen hebben de magische sfeer proberen vast te leggen en dat is ze goed gelukt. Het fotoboek is te koop in onze winkel en op de webshop (verzendkosten €3,50).

 
Fanatic Foto's
Fanatic 2010

 

2010-11-28_13.37_Fanatic_2010Voor iedereen die de Fanatic heeft gemist én voor iedereen die er deze fantastische dag bij was, zijn hier de foto's! De Broerenkerk was weer gevuld met Wargames, Larp en andere coole hobby's. Ruim 1000 bezoekers en 200 toernooispelers maakten deze dag tot een onvergetelijke.

 

Laatste keer Broerenkerk
Helaas was het de laatste keer op deze sfeervolle locatie, want volgend jaar zit er een boekhandel in de kerk gevestigd. Meer nieuws over de Fanatic in 2011 volgt komend jaar op deze website. Bekijk de foto's en geniet nog één keer van de Fanatic op deze unieke locatie.

 

 

Games-N-Stuff Fanatic 2010 foto's
 
Geef je nu op voor het zomerkamp 2011


Download hier de de Medische- en Eigen verklaring

 

Tot 31 mei gereduceerd tarief!DSC07544

 

Het games-N-Stuff zomerkamp wordt ook dit jaar weer gehouden en we hebben er nu al zin in! Dit jaar wordt het kamp gehouden van 12 t/m 19 augustus.

 

Ben je benieuwd wat er zoal te doen is op het zomerkamp, bekijk dan de Foto's van 2010. Lijkt het je wat om mee te doen? Voor wie zich dit jaar vroeg opgeeft hebben we speciale kortingen:

 

Opgeven van tot 31 mei 2011 €300,-
Van 1 juni tot 13 augustus 2011 €350,-
opgeven kan in de webhop


Tas voor deelnemers van 2010
Voor iedereen die in 2010 is meegeweest met het zomerkamp hebben we nog een kadootje liggen in de winkel. Woon je te ver weg om langs te komen en de tas op te halen? Stuur dan een mailtje naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it dan sturen we de tas op.

 

 

Meer info over het Games-N-Stuff zomerkamp 2011
 
Games-N-Stuff Fanatic op zondag 28 november 2010
Fanatic 2010

 

fanaticZet zondag 28 november in je agenda, want dan is het weer tijd voor de Games-N-Stuff Fanatic! De Broerenkerk zal weer gevuld worden met toernooien en activiteiten op larp-, miniatuur- en cardgame gebied. Dit jaar gaan we het iets anders aanpakken, want er zullen geen bordspeldemonstraties zijn. Dus dat betekent meer ruimte voor alle andere coole hobby's. Lees snel verder om te kijken welke activiteiten er allemaal zijn voor bezoekers.

 

Voor bezoekers is de Fanatic is geopend vanaf 12:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Toegang is geheel gratis!

 

Activiteiten voor bezoekers
 
Fanatic toernooien 28 november
Fanatic 2010

 

 

IMG_1491Op de Fanatic worden verschillende grote toernooien gehouden voor o.a Warhammer en verschillende cardgames. Als je mee wilt doen aan een Fanatic toernooi, moet je je van te voren inschrijven. Dit kan in de winkel of via de webshop: shop.gamesnstuff.com. Alle inschrijvingen zullen op ons forum te zien zijn bij inschrijflijsten. Voor een overzicht van de toernooien klik verder.

 

Overzicht Fanatic Toernooien
 
Nieuw! Calimacil LARP wapens
Larp Stuff
Monday, 11 October 2010 15:23

 

Games-N-Stuff heeft een nieuw merk LARP wapens aan haar assortiment toegevoegd. Het hoogwaardige Canadese merk Calimacil. De wapens van Calimacil kenmerken zich door hun extreme duurzaamheid en realistische uiterlijk. Daarnaast zijn de wapens latexvrij, dus je hoeft geen siliconenspray te gebruiken. De wapens liggen al in de winkel en zijn ook via de webshop te bestellen.

twisted_foam_sword

 
Nieuw! Scibor miniatures
Hobby Stuff
Wednesday, 30 June 2010 16:12

54FM0013_Gair_highlander_01

Scibor miniatures maakt zeer gedetailleerde high resin miniaturen, die perfect te combineren zijn met een GW leger of een andere wargame zoals Warmachine. De modellen zijn dezelfde schaal als GW, namelijk 28mm. Voor iedereen die zijn leger wil pimpen of net iets unieker wil maken.

Kijk in onze webshop voor een overzicht van alle verkrijgbare modellen.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 Next > End >>

Page 15 of 15

Jouw hobby, word lid!

larp groep
wargames groep
magic groep